Lirik Lagu Via Vallen - Aku Cah Kerjo

Lirik Lagu Via Vallen Aku Cah Kerjo

Artis : Via Vallen
Judul Lagu : Aku Cah Kerjo
Diciptakan Oleh : Pendhoza
Album : Lagu Terbaru Via Vallen

Via Vallen - Aku Cah Kerjo

Lirik Lagu mas lungoku ra keget cidro aku lagi pengen mikir kerjo tak jaluk kowe ojo keloro-loro adalah penggalan lirik dari lagu terbaru yang dibawakan oleh Via Vallen berjudul Aku Cah Kerjo. Lirik Lagu Aku Cah Kerjo dari Via Vallen diciptakan oleh Pendhoza.

Lagu Aku Cah Kerjo Via Vallen dirilis pada tanggal 27 Februari 2019 di bawah label Ascada Musik. Lagu tersebut juga sudah bisa didapatkan disejumlah layanan musik streaming di Spotify, Joox, iTunes dan Langit Musik. Berikut adalah Lirik Lagu Aku Cah Kerjo dari Via Vallen.

Lihat juga lagu terkait lainnya : Lirik Lagu Via Vallen - Kaulah Segalanya
Berikut ini adalah selengkapnya Lirik Lagu Via Vallen Aku Cah Kerjo
Lirik Via Vallen - Aku Cah Kerjo
Via Vallen - Aku Cah Kerjo

Lirik Via Vallen Aku Cah Kerjo

Lirik Aku Cah Kerjo

bebasan nunggu mongso rendeng
anggongku le ngenteni kowe
wes ono sesasi genep dino iki

dek yen pancen tresnoku iki
mbok anggep ra ono gunane
aku ra kuciwo lan aku ra loro

mas lungoku ra keget cidro
aku lagi pengen mikir kerjo
tak jaluk kowe ojo keloro-loro

mas tresnoku mung siji kowe
langit bumi kan dadi saksine
yen neng ati ra ono wong lanang liyo

kowe rasah sok mutusi
aku ra neng endi-endi
aku lungo amung golek rejeki

pangapurane awakku ra tau nyanding sliramu
mergo tuntutan kerjoku nganti ora nduwe wektu
wektu kanggo ngancani ugo ngeterke nyanyi
kowe kudu ngerti lungaku golek rejeki

dongakno lakuku ngayahi kewajibanku
senajan abot kanggomu nanging kuatno atimu
wes dadi kahanan aku lungo adoh paran
ora bakal kelegan nyanding lanangan liyan

mas lungaku ra keget cidro
aku lagi pengen mikir kerjo
tak jaluk kowe ojo keloro-loro

mas tresnaku mung siji kowe
langit bumi kan dadi seksine
yen neng ati ra ono lanangan liyo

ojo keloro-loro lungaku ra keget cidro
opo meneh nganti mikir aku wes ora tresno
yo mung kowe sing tansah ono neng njero dodo
ra ono trensno liyo mergo aku tansah setio

kudu percoyo tresnoku iki mung siji kowe
wani sumpah mati neng ati ra ono liyane
janjiku tak buktekke ora mung ono lambe
tunggunen baliku bebrayan tekane sak lawase

mas lungaku ra keget cidro
aku lagi pengen mikir kerjo
tak jaluk kowe ojo keloro-loro

mas tresnoku mung siji kowe
langit bumi kan dadi seksine
yen neng ati ra ono lanangan liyo

kowe rasah sok mutusi
aku ra neng endi-endi
aku lungo amung golek rejeki

anggonku ngabari yo mung lewat bbm-an
kadang sinyal angel marai dadi penghalang
neng yo kudu sabar ora usah nggo nesunan
mergo trenso kui mestina akeh pacoban

sing tak jaluk kowe ojo nganti ilang roso
senajan aku kerep gawe gelo lan kuciwo
jembarno atimu sak jembare laut samudro
kowe kudu ngerti yen aku iki cah kerjo

dek yen pancen kuwi karepmu
aku yo mung tansah biso nunggu
tak kuatne atiku tanpo sliramu

dek nadyan kowe lungo kerjo
sing tak jalu kowe tetep setio
ojo nganti kegudho lanangan liyo

sabaro aku yo mung cah kerjo
Terakhir diperbarui :
Kategori terkait: dangdut, jawa, Via Vallen,

* Catatan : Blog Mabes Lirik ini hanya memuat lirik lagu beserta informasi dari lagu yang bersangkutan tersebut. Kami TIDAK berbagi file apapun (tidak ada link download lagu mp3).

Anda bisa membeli lagu lewat media digital seperti iTunes, atau streaming musik online menggunakan aplikasi android seperti Joox, Spotify, Guvera Music, Musixmatch dan aplikasi musik android lainnya.