Lirik Lagu Sundanis - Randa Anak 2

Lirik Lagu Randa Anak 2 Sundanis x Dev Kamaco

Artis : Sundanis x Dev Kamaco
Judul Lagu : Randa Anak 2
Diciptakan Oleh : Rude Sundanis
Album : Randa Anak 2

Sundanis x Dev Kamaco - Randa Anak 2

Lirik Punten punten bade nanya neng saha nami na Ari eneng parawan atau randa Ku Teu sangka, si manehna Ternyata gening randa anak dua, Lagu Randa Anak 2 dari Sundanis dan Dev Kamaco. Lirik Lagu Randa Anak 2 diciptakan oleh Rude Sundanis yang dirilis pada bulan Desember 2018 di bawah label Bandung Music.

Lagu populer lainnya dari Sundanis diantaranya Kolot Kalapa, Mantul Mantap Betul, Kamana Atuh Gaya, Putuskeun we lah, Jatah Mantan, Sanguan dan Aku Pengen kawin tersedia di YouTube dan platform musik digital lainnya. Berikut ini adalah Lirik Lagu Randa Anak 2 Sundanis ft Dev Kamaco selengkapnya.

Lihat juga lagu terkait lainnya : Lirik Lagu Kolot Kalapa - Sundanis ft Dewi Azkiya
Berikut ini adalah selengkapnya Lirik Lagu Sundanis Randa Anak 2
Lirik Sundanis Randa Anak 2
Sundanis x Dev Kamaco - Randa Anak 2

Lirik Sundanis x Dev Kamaco Randa Anak 2

Lirik Randa Anak 2

Punten punten bade nanya neng saha nami na
Ari eneng parawan atau randa
Ku Teu sangka, si manehna
Ternyata gening randa anak dua

Dina basa waktu harita,
kuring keur jalan euy jeung babaturan
Eh aya mojang nu geulis pisan,
bari seuri ka kuring uh terus ngiceupan

Ah naha hate bet dugdeg surser
Ah nyeri sirah ge ngadadak cageur
Mereun ieu cinta pandang pertama geus der
da katingalinama manehna awewe bageur

Coba ngawanikeun ah dek ngajak kenalan
Susuganan we nu geulis daek nembalan
Punten neng saha namina, ari bumi na dimana,
bade angkat kamana, mending jeung akang saja
Daripada neng indit nyalira

Punten punten bade nanya Neng saha nami na
Ari eneng parawan atau randa
Ku Teu sangka, si manehna
Ternyata gening randa anak dua

Gening neng gening neng anjeun randa
Gening neng gening neng anak dua
Gening neng gening neng ga papa
Akang pasti nampi ges kagok cinta

Sing ngartos akang ey teu loba waos
Sawios tilas emmh tapina raos
Najan randa tapi henteu sawios
Gurih gurih empuk siga kue bandros

Kareueut amis tiis,
seger seger anu geulis
Mun ngalendehan akang jadi panas tiris

nu geulisna me’ni aduhay,
nu nempo ge geus pasti ngacay
Cik jaga panon atuh bray,
nu geulisna indit bari ngagupay

Punten punten bade nanya Neng saha nami na
Ari eneng parawan atau randa
Ku Teu sangka, si manehna
Ternyata gening randa anak dua

Aya keti siti tuti fani meli novi dewi
riska ria rita gitaa barogohna ngan ka akang saja
nu barogoh ka akang tapina teu kabita
da hate geus tamplok na ka nyi randaa
Beuki dieu akang asa beuki bogoh
Lamun ditarima akang tangtu pasti atoh

Eneng atos randa kersa nampi
Gaduh anak 2 tapi tapi
Tiasa nyangu sareng ninyuh kopi
Tangtu bisa nyieun akang hepi

Da kumaha neng kieu ayana
Ari kersa mangga henteu ga papa
Mun sahereuyeun mendingan teu cios
Alim gagal deui siga nu atos atos

Punten punten bade nanya Neng saha nami na
Ari eneng parawan atau randa
Ku teu sangka, si manehna
Ternyata gening randa anak dua

Punten punten bade nanya Neng saha nami na
Ari eneng parawan atau randa
Ku teu sangka, si manehna
Ternyata gening randa anak dua
Terakhir diperbarui :
Kategori terkait: Hip Hop, Lagu sunda, Sundanis,

* Catatan : Blog Mabes Lirik ini hanya memuat lirik lagu beserta informasi dari lagu yang bersangkutan tersebut. Kami TIDAK berbagi file apapun (tidak ada link download lagu mp3).

Anda bisa membeli lagu lewat media digital seperti iTunes, atau streaming musik online menggunakan aplikasi android seperti Joox, Spotify, Guvera Music, Musixmatch dan aplikasi musik android lainnya.