25 April 2018

Lirik Lagu Balasan Bojo Galak - Kery Astina

Lirik Balasan Lagu Bojo Galak dari Kery Astina. Lagu Parodi terbaru dari Kery Astina ini adalah Balasan Lagu Bojo Galak yang dipopulerkan oleh Nella Kharisma. Berikut Lirik Lagu Kery Astina Balasan Lagu Bojo Galak selengkapnya

Lirik Lagu Kery Astina Balasan Bojo Galak

Artis : Kery Astina
Judul Lagu : Balasan Lagu Bojo Galak
Diciptakan Oleh : -
Album : Parodi Bojo Galak

Kery Astina - Balasan Lagu Bojo Galak

Balasan Lagu Bojo Galak dibawakan oleh Kery Astina yang dipublikasi pada 25 April di channel Youtube pribadinya. Lagu Balasan Bojo Galak dari Kery Astina ini berisi lirik berbahasa Jawa. Bojoku Galak sendiri adalah lagu dangdut yang dibawakan oleh beberapa penyanyi seperti Nella Kharisma, NDX dan Via Vallen.

Sebelumnya Kery Astina membuat lagu parodi seperti parodi Lagu Sayang, Parodi Konco Mesra, Balasan Jaran Goyang dan lagu lagu parodi lainnya. Berikut Lirik Lagu Balasan Bojo Galak dari Kery Astina

Lihat juga lagu terkait lainnya : Kery Astina - Parodi Amen (Rich Brian)
Berikut ini adalah selengkapnya Lirik Balasan Lagu Bojo Galak

Kery Astina Balasan Bojo Galak Lirik
Kery Astina Instagram


Lirik Balasan Lagu Bojo Galak

wis nasibe kudu koyo ngene
ndue bojo kok senengee fitnah wae
jare omonganku iki sangek
kudu tak trimo raiku pancen galak

saben dino rasane ra karuan
mek ngandani jare aku ki nyenengi
naging piye maneh aku yo wes kadung trimo
yowes ore popo inshaalloh aku ridho

yowes ben ndue rai sing galak
yowes ben diarani wong sengak
tapi ojo nganti pisah
mengko koe dadi susah

ferari wes siap nang garasi
pajero garek tak tuku saiki
omah wes sakmene gede
tapi kowe kok jek sambet wae

sungguh keterlaluan sifat bojoku iki
ngomong sitik wae jare aku wes nyeneni
padahal aku iki hatine hello kity
senengane nuduh tonggo tonggo dicurhati

yen wes ngono aku mung iso ndungo
ethok ethok e aku iki ora rumongso
mabesliriklagu.blogspot.com
dimatamu iku aku sing paling tego
kabeh mbok critakno tapi sing bener gak ngono

yowes ben ndue rai sing galak
yowes ben diarani wong sengak
tapi ojo nganti pisah
mengko koe dadi susah

ferari wes siap nang garasi
pajero garek tak tuku saiki
omah wes sakmene gede
tapi kowe kok jek sambet wae

ibarate sate sing dipangan koncone
kudu kuat ati yen pancen ngene critane
abote nduwe rai sing galak
lek nyawang neng uwong
disangkane ngajak pencak

rausah mbok delok i ngko we tak pateni
loh kok aku dadi galak tenan saiki
disetel kendo wae tarah ngene raine
senajene galak raiku tetep sing ganteng dhewe

kuat dilakoni, lek rakuat tak tinggal rabi
halah guyon aku ki pria sejati

yowes ben ndue rai sing galak
yowes ben diarani wong sengak
tapi ojo nganti pisah
mengko koe dadi susah

ferari wes siap nang garasi
pajero garek tak tuku saiki
omah wes sakmene gede
tapi kowe kok jek sambet wae
* Disclaimer : Blog Mabes Lirik ini hanya memuat lirik lagu beserta informasi dari lagu yang bersangkutan tersebut. Kami TIDAK berbagi file apapun (tidak ada link download lagu mp3).

Anda bisa membeli lagu lewat media digital seperti iTunes, atau streaming musik online menggunakan aplikasi android seperti Joox, Spotify, Guvera Music, Musixmatch dan aplikasi musik android lainnya.