Lirik Lagu Zizi Kirana - Boleh Jalan

Lirik Lagu Boleh Jalan Zizi Kirana

Artis : Zizi Kirana
Judul Lagu : Boleh Jalan
Diciptakan Oleh : -
Album : Lagu Boleh Jalan

Zizi Kirana - Boleh Jalan

Zizi Kirana adalah seorang penyanyi asal Malaysia, namanya mulai dikenal saat menjadi finalis di ajang pencerian bakat Akademi Fantasia Malaysia kemudian mengikuti Dangdut Academy yang tayang di Indosiar. Beberapa waktu lalu Zizi Kirana mengeluarkan single berjudul Boleh Jalan. Lagu Boleh Jalan bercerita tentang sindiran keapada Datuk gatal bermata keranjang. Musik video lagu Boleh Jalan dipublikasi pada tanggal 27 September 2017 dichannel YouTube Mixology Music. Berikut Lirik Lagu Boleh Jalan Zizi Kirana.

Lihat juga lagu terkait lainnya : Nazeera Sardi - Tetap Ada Cinta
Berikut ini adalah selengkapnya Lirik Lagu Boleh Jalan

Zizi Kirana - Boleh Jalan
Zizi Kirana Instagram


Lirik Lagu Boleh Jalan

boleh jalan boleh jalan
mata keranjang tolong please
miang bemban tolong please
dato gatal tolong please
boleh jalan

ada dato dm kat insta i
okay lah
hantar comment nak taja hidup i
boleh blah

mula mula kata nak buat bisnes
okay lah
dengan syara kita kena keluar dinner
boleh blah

motif ?
ada keyboard worrior tak suka i
so kenapa tak unfollow insta i
hari hari cuba hantar komen boleh blah
dm instagram nak ajak opps

dari layan laki gatal
semua semua jadi sengal
baik lepak mamak dengan kawan
tengok game arsenal

dah la muka tebal
ntah siapa pun tak kenal
kalau tak dapat kekayaan you
you kata jangan menyesal
boleh jalan

mata keranjang tolong please
miang bemban tolong please
dato gatal tolong please
pantang tengok dahi licin
boleh jalan

mata keranjang tolong please
miang bemban tolong please
boleh jalan
dato gatal tolong please
boleh jalan

gigi besiku penuh dedikaasi
kau pakai gucci duit yang daddy kasi
sampai indonesia yang kesayangan sia
tuk wartawan malaysia sekian terima kasih ya

seksi ku tayang lurah
tapi ku bukan ustazah
ramai betul ustazah
cuba nak cari salah

aku tak peduli
title rap queen
youtube dua juta
rapping dengan stering

braces gang otak semua weng
zizi fellas mama panda punya fans
like a bawse rap ku venomous
cari lain sebab bini menopous
boleh jalan

mata keranjang tolong please
miang bemban tolong please
dato gatal tolong please
pantang tengok dahi licin
boleh jalan

mata keranjang tolong please
miang bemban tolong please
dato gatal tolong please
boleh jalan

mata keranjang tolong please
miang bemban tolong please
dato gatal tolong please
pantang tengok dahi licin
boleh jalan

mata keranjang tolong please
miang bemban tolong please
dato gatal tolong please
boleh jalan
Terakhir diperbarui :
Kategori terkait: Hip Hop, Malaysia, Rap, Zizi Kirana,

* Catatan : Blog Mabes Lirik ini hanya memuat lirik lagu beserta informasi dari lagu yang bersangkutan tersebut. Kami TIDAK berbagi file apapun (tidak ada link download lagu mp3).

Anda bisa membeli lagu lewat media digital seperti iTunes, atau streaming musik online menggunakan aplikasi android seperti Joox, Spotify, Guvera Music, Musixmatch dan aplikasi musik android lainnya.