Lirik Lagu Aku Cah Kerjo - Pendhoza

Lagu Aku Cah Kerjo

Artis : Pendhoza
Judul Lagu : Aku Cah Kerjo
Diciptakan Oleh : -
Album : Lagu Baru Pendhoza

Pendhoza - Aku Cah Kerjo
Pendhoza merupakan grup musik beraliran hip hop dangdut asal Yougyakarta, lagu lagunya sukses mencuri perhatian pecinta musik khususnya bergenre hipdut atau hip hop dangdut. Grup musik yang digawangi Sandios dan Lewung ini telah memiliki beberapa lagu populer diantaranya Masalah, Sabar Keloro Loro, Bojo Galak, Ninggal Janji dan Aku Cah Kerjo. Lagu lagu mereka memang tidak asing lagi, hanpir semua penyanyi pernah membawakan lagu lagu tersbut. Seperti lagu Aku Cah Kerjo, lagu ini pernah dibawakan oleh Nella Kharisma dan Via Vallen. Lagu Cah Kerjo dari Pendhoza sudah bisa didengarkan melalui radio atau streaming musik di Reverbnation dan Spotify. Berikut Lirik Lagu Aku Cah Kerjo dari Pendhoza.

Lihat juga lagu terkait lainnya : Pendhoza - Masalah
Berikut ini adalah selengkapnya Lirik Aku Cah Kerjo

Pendhoza - Aku Cah Kerjo
Pendhoza Instagram


Pendhoza - Aku Cah Kerjo Lirik

bebasan nunggu mongso rendeng
anggongku le ngenteni kowe
wes ono sesasi genep dino iki

mas yen pancen tresnoku iki
mbok anggep ra ono gunane
aku ra kuciwo lan aku ra loro

dek lungaku ra keget cidro
aku lagi pengen mikir kerjo
tak jaluk kowe ojo keloro-loro

dek tresnaku mung siji kowe
langit bumi kang dadi seksine
yen neng ati ra ono wanito liyo

kowe rasah sok mutusi, aku ra neng endi-endi
aku lungo amung golek rejeki

pangapurane awakku ra tau nyanding sliramu
mergo tuntutan kerjoku nganti ora nduwe wektu
wektu kanggo ngancani ugo ngeterke nyanyi
kowe kudu ngerti lungaku golek rejeki

dongakno lakuku ngayahi kewajibanku
senajan abot kanggomu nanging kuatno atimu
wes dadi kahanan aku lungo adoh paran
ora bakal kelegan nyanding wedokan liyan

dek lungaku ra keget cidro
aku lagi pengen mikir kerjo
tak jaluk kowe ojo keloro-loro

dek tresnaku mung siji kowe
langit bumi kang dadi seksine
yen neng ati ra ono wanito liyo

ojo keloro-loro lungaku ra keget cidro
opo meneh nganti mikir aku wes ora tresno
yo mung kowe sing tansah ono neng njero dodo
ra ono trensno liyo mergo aku tansah setio

kudu percoyo tresnoku iki mung siji kowe
wani sumpah mati neng ati ra ono liyane
janjiku tak buktekke ora mung ono lambe
tunggunen baliku bebrayan tekane sak lawase

dek lungaku ra keget cidro
aku lagi pengen mikir kerjo
tak jaluk kowe ojo keloro-loro

dek tresnaku mung siji kowe
langit bumi kang dadi seksine
yen neng ati ra ono wanito liyo

kowe rasah sok mutusi, aku ra neng endi-endi
aku lungo amung golek rejeki

anggonku ngabari yo mung lewat BBM-an
kadang sinyal angel marai dadi penghalang
neng yo kudu sabar, ora usah nggo nesunan
mergo trenso kui mestina akeh pacoban

sing tak jaluk kowe ojo nganti ilang roso
senajan aku kerep gawe gelo lan kuciwo
jembarno atimu sak jembare laut samudro
kowe kudu ngerti yen aku iki cah kerjo

mas yen pancen kuwi karepmu
aku yo mung tansah biso nunggu
tak kuatne atiku tanpo sliramu

mas nadyan kowe lungo kerjo
sing tak jalu kowe tetep setio
ojo nganti kegudho wanito liyo

sabaro aku yo mung cah kerjo
Terakhir diperbarui :
Kategori terkait: dangdut, Hip Hop, Pendhoza,

* Catatan : Blog Mabes Lirik ini hanya memuat lirik lagu beserta informasi dari lagu yang bersangkutan tersebut. Kami TIDAK berbagi file apapun (tidak ada link download lagu mp3).

Anda bisa membeli lagu lewat media digital seperti iTunes, atau streaming musik online menggunakan aplikasi android seperti Joox, Spotify, Guvera Music, Musixmatch dan aplikasi musik android lainnya.